Din ansøgning

Generel information

Fornavn

Efternavn

Telefonnummer

E-mail

Adresse

Etage/bogstav. etc.

Postnummer

By

Køn

Mand Kvinde

Fødselsdag

Gennemsnit fra ungdomsudd.

Jeg studerer på

Årgang

Studieretning

Hvor fandt du os?

Din gymnasietype

Ejer du en smartphone?

Det er et krav at man som mentor, er i besiddelse af en smartphone.

ProfilbilledeØnskede fag

Tilføj fag ved hjælp af menuen nedenfor. Afkryds samtlige niveauer, du ønsker at undervise på

Fag/Niveau du har topkarakter i Folkeskole Gymnasie
0.-6. 7.-10. C B A
Engelsk
Spansk
Tysk
Fransk
Matematik
Fysik
Kemi
Biologi
Dansk
SRP
Samfundsfag
Virksomhedsøko.
Afsætning
Historie
Tilføj fag

Beskrivelse af dig selv

Beskriv dig selv på 5-10 linjer. Vi er interesserede i at høre om din baggrund, interesser og hvad du kan bidrage med i jobbet som mentor.

Upload eksamensbevis

Vi foretrækker at modtage dit eksamensbevis sammen med din ansøgning. Har du dog ikke mulighed for at uploade det med det samme, kan du sende din foreløbige ansøgning afsted, og uploade eksamensbeviset senere i processen.

Upload straffeattest

Vi foretrækker at modtage din straffeattest sammen med din ansøgning. Du kan bestille straffeattesten på politiets hjemmeside. Har du dog ikke mulighed for at uploade den med det samme, kan du sende din foreløbige ansøgning afsted, og uploade straffeattesten senere i processen.

Du giver hermed samtykke til, at oplysninger du har givet om dig selv kan registreres af MentorDanmark, idet registreringen er nødvendig for vurdering af ansøgningen til mentorrollen som mentor hos MentorDanmark. Du er bekendt med, at samtykket til enhver tid kan tilbagekaldes, hvorved MentorDanmark forpligtes til at slette oplysningerne om dig. Du meddeler tillige samtykke til, at MentorDanmark kan foretage registrering af disse oplysninger. Hvis du tilknyttes som mentor, gemmer vi dine oplysninger i løbet af hele din tilknytning hos MentorDanmark, hvorimod vi straks sletter alle data og personoplysninger, såfremt du får afslag på din ansøgning efter screening eller efter samtale. Oplysningerne vil udelukkende være tilgængelige for MentorDanmarks HR- og rekrutteringsafdeling.